Mød dyrene - Krokodille Zoo

Mød dyrene i
Krokodille Zoo

Bliv indviet i dyrenes verden og oplev skildpadder, krokodiller, krybdyr, fugle og pattedyr på helt tæt hold. Vi garanterer en god oplevelse for hele familien!

Vores krokodiller er vores stolthed! I Krokodille Zoo kan vi præsentere alle krokodillearter som eksisterer på planeten, men også Europas største krokodille! De mange forskellige krokodillearter kan opleves indenfor i vores tropehaller men også i vores udendørs zoo-anlæg.

Europas største krokodille, Sobek, kan I møde i vores lille tropehal. Sobek har været en del af Krokodille Zoo siden 28. maj 2015, hvor teamet og René Hedegaard hentede ham i Sydafrika. Sobek er i dag fem meter lang og over 500 kilo tung, hvorfor han til dagligt går under navnet ”Kongen af Krokodille Zoo”. Den kræsne herre (som kun vil spise fjerkræ UDEN fjer) og vores andre mange krokodiller udgør i 2022 150 individuelle krokodiller, og du kan møde dem ved at besøge Krokodille Zoo i Eskilstrup.

Når I besøger Krokodille Zoo, så vil I dog også opleve en masse andre fascinerende dyr. I kan opleve vores træleopard Sky, og se ham klatre i sine høje træer. I kan hilse på vores tayrapar Lille og Nul, og se dem tonse rundt på deres legeplads. I kan også møde vores pumaer Diego og Nala, som trods deres ydre er en yderst snaksaglige og tålmodige pumaer.

I kan naturligvis tage turen rundt i dyrenes jungle på egen hånd eller følge vores dagsprogram. Det er gratis at følge vores dagsprogram. Vi gør dog opmærksom på, at det koster en donation på 25,- DKK til vores bevaringsprojekter i forhold til truede krokodillearter, hvis du ønsker at holde et af vores dyr, som fremvises i dagsprogrammet.

OPLEV alle krokodille-
arter på planeten
I krokodille zoo

I Krokodille Zoo kan vi præsentere alle krokodillearter som eksisterer på planeten, men også Europas største krokodille! Vi er nogle af verdens førende krokodillespecialister, og derfor kan vi tilbyde vores 150 individuelle krokodiller en høj levestandard og sikre sund trivsel. Vi gør opmærksom på, at det kan forekomme, at I må besøge samme anlæg flere gange for at spotte enkelte krokodiller, da visse arter fortrækker at ligge i skjul. Det respekterer vi naturligvis i Krokodille Zoo.

Mød slanger i alle
størrelser og farver
– hold en hvis du tør

Slanger er fascinerende for mange mennesker. De er hemmelighedsfulde, stærke og farvestrålende. Hos Krokodille Zoo
kan vi fremvise slanger i alle størrelser fra den lille snog til den store netpython. Vil I lære hvordan I kan genkende en slange? Så tag med vores guide rundt i anlægget! De kan fortælle vidt og bredt om vores forskellige slanger.

Se vores små og store øgler
– nogle skifter farve !

Oplev øglernes verden og bliv fascineret af deres mange farver og deres anatomi. Øgler er ekstremt sårbare, men vi gør vores yderste for at tilgodese deres behov og samtidig udvide det menneskelige kendskab til øglerne. Derfor er det vores mission at sikre, at I kommer til forlade Krokodille Zoo med en ny respekt for disse dyr.

Oplev Roberto og de
andre papegøjer

I Krokodille Zoo kan du opleve syv forskellige fuglearter. Vi har farverige papegøjer, små indonesiske risfugle og fugle som med deres størrelse befinder sig lige midt i mellem. Vores papegøjer er meget selskabelige, hvorfor de altid ser frem til et besøg! I kan også være heldige at opleve Jenny træne vores papegøje Roberto i hans anlæg.

Mød Skye, Morten og
vores mange andre
pattedyr

Tag på opdagelse i Krokodille Zoo og oplev pumaer, træleoparder og aber. Hvis I planlægger jeres besøg, så kan I endda opleve fodring af de store katte. Vi gør opmærksom på at vores grønne leguaner og hjelmbasilisker, tokaygekkoer, zebrafinker og rigsfugle løber frit i vores tropehal. I kan derfor til tider opleve dem suse ned af gangene.

ET UFORGLEMMELIGT MØDE
MED DE VENLIGE KÆMPER

De venlige kæmper stiller sig med den største fornøjelse op til en omgang nusning.
Når du træder ind hos kæmpeskildpadderne, så træder du millioner af år tilbage i tiden, og får oplevelsen af nutidens Jurassic Park.

Du og din familie kan få lov at komme helt tæt på vores vidunderlige Skildpadder, nusse, røre og fodre dem, samtidig med at vores dyrepasser vil indvie jer i deres utrolige historie! 

Hvorfor gør vi dette? 
Du får denne unikke mulighed for et møde med de fantastiske kæmpeskildpadder, fordi vores mission og brændende ønsker er, at vi gerne vil have at vores gæster bliver interesseret eller endnu bedre, kommer til at holde af naturens sjældne- krokodiller og skildpadder. Vi kan kun passe på det vi kender. Men det vi holder af, det passer vi endnu bedre på.

Deler du vores ønsker og drømme, om at se skildpadderne leve på vores klode i millioner af år mere? Så er denne oplevelse for dig! 

Gruppepris fra 1-5 pers: 495,-
Pengene går ubeskåret til bevaring af dyr i naturen.
Oplevelsen kan tilkøbes i indgangen.

Mød en helt særlig beboer: krokodillevaranen

Vores smukke krokodillevaran har været en del af Krokodille Zoo i 5 år. Når vores nye tropehal er færdigbygget, så vil hun flytte over i denne. Det er ambitionen, at hun skal bo sammen med en han-krokodillevaran fra Tyskland til den tid. Vi drømmer om at opdrætte krokodillevaraner, som den tredje zoologiske have på verdensplan.

Som det eneste sted i danmark kan du møde træleopardeR, Tayraer og pumaer

Oplev træleoparderne sno sig elegant rundt i trætoppene og se dem legesygt gå efter deres byttedyr hængende fra træerne. Sig hej til vores skrupskøre Tayra Morten, som virkelig forstår at nyde tilværelsen i Zoo. Mød pumaerne, som daser under de danske himmelstrøg og se kærligheden udfolde sig mellem vores to pumaer, Nala og Diego.

Oplev også vores ægyptiske flyvende hund
og vores seksbåndet bæltedyr i Krokodille Zoo.