Guidet tur - Krokodille Zoo

Tag hele gruppen
med på tur i zoo

Tag på gruppetrur i krokodille zoo og bliv indviet i dyrenes mystiske og hemmelige verden. Her kan I hilse på europas største krokodille og lære om biodiversitet på verdensplan

Kunne du tænke dig at gøre noget specielt for din familie, dine venner eller dine kollegaer? Så er Krokodille Zoo dit svar på en meget anderledes oplevelse! Vi har igennem tidens løb haft rigtig mange forskellige arrangementer i Krokodille Zoo med stor succes.

Book jeres gruppetur i god tid, så I er sikret, at vi kan stille en guide til rådighed. I er naturligvis velkommen til at medbringe mad og drikkelse. Vores guide vil være sammen med jeres gruppe i 85 minutter, hvorefter I kan gå på opdagelse på egen hånd. Sidst på rundturen kan I komme helt tæt på og røre en lille krokodille – hvis I tør.

En guidet tur koster 700,- DKK for op til 30 personer og er et tilkøb til entrébilletten. Turen skal bestilles forud for besøget i Krokodille Zoo. Ved flere deltagende end 30 personer stiller vi ekstra guides til rådighed. Tillægsprisen er 700,- DKK pr. ekstra guide + entre billetter. For booking af gruppeturer bedes du kontakte Krokodille Zoo.

ØNSKER I AT HØRE RENE TALE
OM SIN MISSION?

René Hedegaard, grundlægger af Krokodille Zoo, er en af verdens førende krokodillespecialister. Han er internationalt anerkendt for sine bevarings- og genudsætningsprojekter af truede krokodillearter. I kan høre ham fortælle om sin misson og hvad der driver ham. Kontakt Krokodille Zoo og angiv René Hedegaards tilstedeværelse som et særligt ønske.

Dette kan betragtes en VIP Krokodille oplevelse, som kan tilkøbes som guidet tur.

God biodiversitet bidrager til planetens økosystemer. Økosystemerne sikrer renere verdenshave, renere luft og bestøvning af vilde planter.