FAQ - Krokodille Zoo

Velkommen til
Krokodille Zoos FAQ

Her kan du finde svar på vores gæsters oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar her, så er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du finder Krokodille Zoo på adressen Ovstrupvej 9, Gundslevmagle, 4863 Eskilstrup.

I er velkommen til at tage egen mad og drikke med i Krokodille Zoo. I kan spise ved bænke og borde udendørs hvis vejret er til det. Kolde drikkevarer og is kan altid købes i Krokodille Zoos ankomsthal.

Det er desværre ikke muligt at medbringe hund i Krokodille Zoo pga. løsgående fugle og aber inde i tropehallerne. Førerhunde er naturligvis undtaget.

I tropehallerne i Krokodille Zoo er der samme temperatur som i krokodillernes naturlige leveområder, hvilket vil sige imellem 22 og 28 grader celsius med en luftfugtighed op mod 90%.

Barnevogne kan være besværlige at skubbe igennem vores tropehallers smalle og snoede gangsystemer. Disse kan også spærre for andre gæster og på den måde skabe “trafikprop”. Vi anbefaler derfor vores gæster at medbringe klapvogne eller bæresele. Vi gør dog opmærksom på at i ude-zoo er der dog god plads til at komme rundt og nyde vores dyr. Når vi bygger nyt, vil vi gøre vores bedste for at gøre det lettere at komme rundt med barnevogne.

På grund af smalle og stejle gangbroer inde i selve Krokodille Zoo, kan det desværre være svært at komme rundt med kørestole. I udendørs delen er der dog god plads til at komme rundt og nyde vores dyr. Når vi bygger nyt, vil vi gøre vores bedste for at gøre det lettere at komme rundt med kørestol.

Krokodille Zoo kommer gerne på besøg hos dig. Vores besøg har en varighed af 2 timer, og kan forekomme året rundt. Vi medbringer tre dyr og en guide til besøget.
Startprisen er DKK 1500,- + transport.
Kontakt os for at bestille et besøg. Vi kan træffes på tlf: +45 5445 4242 eller via e-mail: info@krokodillezoo.dk

Nej, vi tager imod ledsagerkort. Det betyder, at hvis du er handicappet og derfor har en ledsager med på besøg i Krokodille Zoo, så er din ledsager gratis.

Det er altid en god ide at meddele når jeres folkeskoleklasse kommer på besøg i Krokodille Zoo. Således kan vi sikre, at vi har guider til rådighed for jer og de øvrige gæster.

Nej. Krokodille Zoo har desværre ikke trækvogne til rådighed. I må dog meget gerne medbringe jeres egen, hvis I skulle få behov for dette.

Hvis du ikke har modtaget din ordresbekræftelse eller dine billetter via e-mail, så bedes du kontakte os via følgende kontaktformular.

Vi gør opmærksom på, at ordrebekræftelser og billetter kan ende i indbakken for uønskede e-mails. Du bedes derfor venligst tjekke denne mappe.