Oplev - Krokodille Zoo

Oplev dyrenes
hemmelige verden

Vil du indvies i dyrenes mystiske og hemmelige verden, så tag med vores guider på rundtur i krokodille zoo. Her vil i opleve træleoparden SKY og hilse på krokodillen zimbabwe.

I Krokodille Zoo kan I opleve dyr helt fra Sydafrika til Venezuela. Med en guide på turen bliver det dog lidt nemmere for hele familien at finde rundt i dyrenes jungle. Vores guider formidler naturligvis ud af deres faglige viden om vores mange dyrearter, men de formidler også meget mere end det. De formidler kaimanen Kathrines livshistorie, fortæller om Sobeks rejse og Mortens mange livretter. Med en guidet rundtur i Krokodille Zoo er I derfor garanteret en oplevelse for livet, hvor både børn og voksne kan få stillet deres nysgerrighed.

En guidet tur i Krokodille Zoo har en varighed af 85 minutter. Alle turer starter i Krokodille Zoos reception. En guidet tur skal bookes før jeres besøg, og turen kan kun bookes via telefon, e-mail eller ved personligt fremmøde. Prisen for en guidet tur i Krokodille Zoos åbningstid er 700,- DKK. + entrébilletter pr. person.

I kan naturligvis også følge vores spændende dagsprogram, hvor vores guider afholder 8 daglige events, såsom Mød en slange eller Tayra fodring. Her kan I spørge vores dyrepassere og guider om alt hvad I ønsker at vide. De vil også fortælle spændende historier og videreformidle nyttig viden om dyrene. Det er GRATIS at følge dagsprogrammet. Vi gør dog opmærksom på, at det kræver en donation på 25,- DKK til vores bevaringsarbejde med truede krokodillearter, hvis man ønsker at holde et af vores dyr.

Er du en ægte krokodille entusiast, og ønsker du en helt unik VIP oplevelse udenfor åbningstid? Så læs mere her

Kom helt tæt på
dyrene Men husk …
pas på fingrene

På vores store scene i Krokodille Zoo fremvises forskellige dyr i løbet af dagen. I vil få mulighed for at holde dem, og vores dyrepassere vil fortælle stort og småt om dyrene. Vi vil naturligvis svare på alle spørgsmål, som I måtte have.

Vil du opleve et rovdyr
Fortære sit bytte?

Kom med til fodring af vores mange dyr. I kan opleve træleoparden Sky fortære en kylling eller vores kæmpe-krokodille Sobek sluge en hel and! Vi fodrer kun med døde dyr. I skal derfor ikke være nervøse for de små i familien. Vi sørger for at det bliver en god oplevelse for alle.

Kom med vores guider
på tur rundt i zoo

Med en guidet tur rundt i Krokodille Zoo får I en ekstraordinær oplevelse. Vores guider kender dyrene, og de deler ud af deres brede faglige viden og fortæller dyrenes livshistorie. De vil naturligvis svare på alle de spørgsmål, som I måtte have.

Tag på en lille vandretur
med skildpadderne

Vores kæmpeskildpadder elsker at blive nusset og at have selskab. Derfor giver vi jer muligheden for at komme med ind og besøge skildpadderne og opleve deres Zen agtige personlighed.

Du og din familie kan få lov at komme helt tæt på vores vidunderlige Skildpadder, nusse, røre og fodre dem, samtidig med at vores dyrepasser vil indvie jer i deres utrolige historie! 

Hvorfor gør vi dette? 
Vi laver dette møde med vores fantastiske kæmpe skildpadder muligt, fordi vores mission er, at vi gerne vil have at vores publikum bliver interesseret og måske bliver en del af bevaringen af alle vores sjældne krokodiller og alle vores sjældne skildpadder. Så når du gør dette gør du en kæmpe gerning! 25% går ubeskåret til bevaring af dyr i naturen.

Deler du vores ønsker og drømme, om at se skildpadderne leve på vores klode i millioner af år mere? Så er denne oplevelse for dig! 

Gruppepris fra 1-5 pers: 495,-

Unger af vores orinoco krokodiller som opdrættes i Krokodille Zoo opfodres til en størrelse på 100-120 cm, hvorefter de udsættes til deres naturlige habitat i Venezuela. En lignende aftale er også næsten på plads med vores Cuba om vores unger af Cuba krokodillerne. Vores drøm er at lignende aftaler kan laves for andre truede krokodille arter rundt om i verden.