Mød personalet - Krokodille Zoo

Mød medarbejderne,
vores guides og dyrepasserne

Krokodillen zoos mest spændende dyr er dyrepasserne. De ved alt det, som du gerne vil vide. De kender dyrene bedre end alle andre, og De er fundamentet for en fantastisk zoo
– for pubilkum og for dyrene

Jenny

René

John

Frederikke

Camilla

Andreas

Nina

ALEXANDER

Victor

NOAH

LOUISE

SKIPPER

ALLE MEDARBEJDERE I KROKODILLE ZOO ER UDDANNET ELLER KVALIFICERET TIL AT HÅNDTERE OG VARETAGE DYRENE.
KROKODILLE ZOO LEDES AF RENÉ HEDEGAARD SOM ER ANERKENDT KROKODILLESPECIALIST

Alle vores medarbejdere er uddannet eller kvalificeret til at håndtere og varetage vores dyr. De formidler deres viden med stor passion, og hver dag gør de et kæmpe stykke arbejde for at værne om vores dyr og deres behov. Vores medarbejderes passion og faglighed gør, at vi kan sikre en høj levestandard for alle vores dyr. Denne faglighed og passion er ligeledes årsagen til, at vi kan bidrage til bevarings- og genudsætningsprojekter i hele verden.

Krokodille Zoo har hidtil engageret sig i og bidraget til bevarings- og genudsætningsprojekter med krokodillearterne: Kinesisk Alligator, Gavialer, Sort kaiman, Filippinsk Krokodille, Spidssnudet krokodille og Orinocco Krokodillen. Krokodille Zoos seneste projekt udføres i samarbejde med FUDECI, som yngler og genudsætter Orinocco Krokodiller i egnede områder i Venezuela.

RENÉ ER EN AF
VERDENS FØRENDE
KROKODILLESPECIALISTER

René Hedegaard, grundlægger af Krokodille Zoo, er skandinaviens eneste medlem af IUCN’s Crocodile Specialist Group. Han er en af verdens førende krokodillespecialister, og han er internationalt anerkendt for sine bevarings- og genudsætningsprojekter i hele verden!

Krokodilleunger som opdrættes i Krokodille Zoo opfodres til en størrelse på en meter, hvorefter de udsættes i deres naturlige habitat.