VIP oplevelse - Krokodille Zoo

Ønsker du en vaskeægte
Krokodille VIP oplevelse?

vi giver dig muligheden for at få en vaskeægte VIP OPLEvelse i krokodille zoo og få en masse viden om vores mange forskellige krokodillearter!

Book en VIP guidet tur for ægte krokodille entusiaster og kom helt tæt på de herskende krybdyr – uden for almen åbningstid. På denne tur kan I lære alt om vores 24 forskellige krokodillerarter. Turen tilrettelægges efter jeres gruppe, og vi garanterer en unik oplevelse!

Vi gør opmærksom på at en VIP guidet tur kun foregår uden for Krokodille Zoos almene åbningstid. I vil opleve at komme helt tæt på vores mange krokodiller, overværge en fodring og kunne stille alle de spørgsmål, som I måtte have.

Prisen for en Krokodille VIP oplevelse er 1500,- DKK + entrebilletter. Maks 30 tilmeldte personer. Ved flere end 30 tilmeldte personer vil der forekomme en merpris. Kontakt Krokodille Zoo for at booke en VIP oplevelse.

Praktiske informationer VEDR.
VORES VIP OPLEVELSE

En VIP oplevelse koster 1500,- DKK + entrébilletter pr. person. Ved mere end 30 tilmeldte til turen er to guider påkrævet, hvilket medfører en merpris. Kontakt Krokodille Zoo for booking.
Booking online er ikke muligt.

Krokodillerne har 64 til 68 sylespidse tænder. Hvis en krokodille taber en tand, vokser der straks en anden frem. På et helt liv kan den
have over 1.000 tænder.