Nat Zoo - Krokodille Zoo

Kom med i zoo om natten

Tør du begive dig ud i nattens mørke og opleve dyrenes sande natur? I nattens mulm og mørke kommer dyrene ud fra deres skjul og deres aktivitetsniveau eksploderer.

I løbet af dagen holder mange af vores dyr af at slappe af i solens stråler. I kan derfor trygt regne med at møde alle vores dyr, når I besøger Krokodille Zoo i dagtimerne. Vil I derimod gerne opleve vores dyr når deres aktivitetsniveau er højst, så mød op til Nat Zoo. I nattens mulm og mørke kommer jagtinstinktet frem hos flere af vores dyr, og de lavere temperaturer gør at de har mod på langt mere leg, opdagelse og aktivitet.

Nat Zoo forekommer hver torsdag, fredag og lørdag i hele juli 2022 fra kl. 22.00 – 24.00. I kan købe billet online, i Krokodille Zoo i dagtimerne eller ved ankomst til Nat Zoo. I vil ved ankomst modtage lommelygter, som med et rødt og skånsomt lys, kan vise jeres en unik side af dyrene.

Vi gør opmærksom på at der er fodring af vores træleoparder kl. 22.30 og fodring af vores krokodiller kl. 23.00. Vores Nat Zoo er populær, så tøv ikke med at købe billet i god tid. Vi ønsker at sikre at Nat Zoo er en intim oplevelse for et fåtal, hvorfor det kan forekomme at biletterne er udsolgte. Såfremt biletterne til en nat er udsolgt i løbet af dagtimerne, så vil det fremgå af vores billetsalg og vores virksomhedsside på Facebook.

Vi gør opmærksom på at vores flyvende hunde kun kan opleves til nat zoo.

et rødt og skånsomt lys kan
afsløre skarpe tænder i
nattens mulm og mørke

Mange dyr er mest aktive om natten. De lave temperaturer og det omsluttende mørke booster dyrenes jagtinstinkt. De går på opdagelse, på jagt og er nysgerrige på deres omgivelser. Det kan du opleve i Nat Zoo. Grib lommelygten og tag med på tur i de sene nattetimer.

Krokodillerne har 64 til 68 sylespidse tænder. Hvis en krokodille taber en tand, vokser der straks en anden frem. På et helt liv kan den
have over 1.000 tænder.